Álomszerűen kezdődött,de rémálomként ért véget Magyarország világbajnoki mérkőzése

A magyar kézilabda válogatott újjabb létfontosságú mérkőzésre készült szombat este Horvátország ellen,ha ezt a mérkőzést megnyerjük hatalmas lépést teszünk a legjobb 8 felé.Nem mi voltunk az esélyesek a mérkőzés előtt,de egy világbajnokságon minden megtörtnhet.

Nagyon jól kezdtük a 2. meccsünket a Horvátok ellen akik velünk ellentétben megnyerték első mérkőzésüket a tornán.6-3 ra is vezettünk 10 perc után,ez az előny tovább nőtt a félidőben, 11-7 re is elléptünk 3perccel a játékrész vége előtt.Ekkor megváltozott a játék képe és a déli szomszédaink 4 gyors egymás utáni góljainak következtében 11-11 el mehettek a felek az öltözőbe.

A gyorsan leadott vezetést megpróbáltuk visszapíteni a 2. félidő elején,13-12 re még mi vezettünk de ezek után egy mégnagyobb gödörbe süllyedt a csapat.A folyamatos kihagyott helyzetek miatt 22-18 ra elléptek a horvátok és ezt az előnyt néha magabiztosan néha bizonytalanul de megőrizték.Az utolsó 5 percben gólparádénak lehettek szemtanúi a nézők mivel a csapatok már csak a támadásra koncentráltak,a végeredmény 28-31,ezzel a vereséggel továbbra sincs pontunk a csoportban,de legalább már lejatszottuk a mérkőzéseinket az erősebb csapatok ellen.Ha hozzuk a kötelezőt akkor sincs még baj mivel csoportharmadikként sem kapnánk túl erős ellenfelet.

A következő mérkőzést Chile ellen játszuk,csak a győzelem elfogadható a dél-amerikaiak ellen.