A Fradi és a Veszprém is nyert a BL-ben illetve a Seha ligában

FERENCVÁROS - THURINGER • BAJNOKOK LIGÁJA

A Ferencváros női kézilabda csapata hazai pályán fogadta a német Thuringer eggyüttesét a Bajnokok Ligája keretein belül.A fradinak és a német csalatnak is nagy szüksége volt a győzelemre,a fradinak hogy magabiztos pozícióba kerüljön míg a németek a továbbjutást szeretnék kiharcolni amihez 2 pont volt szükséges.

A mérkőzést a zöld-fehérek kezdték jobban és elléptek 7-3 ra,a vendégek azonban visszajöttek és felzárkóztak 11-10 re de ezek után a fradi magasabb fokozatra kapcsolt és sorozatban 5 gólt dobott így 16-10 es eredménnyel mehettek  a félidőre a csapatok.

A 2.félidőben a pestiek uralták a mérkőzést és végig kézben tartották azt, volt hogy 11 góllal vezettek de végül "csak" 32-24 re nyertek így feljöttek a 2.helyre a tabellán.

TELEKOM VESZPRÉM - MET.SKOPJE • SEHA LIGA

A Seha liga aktuális fordulójában a Veszprém eggyüttese a macedón Skopje csapatát fogadta és egyértelműen a győzelem volt az elvárható a magyar csapattól.

Ebben a szellemben kezdtek el játszani a hazaiak és 15-7 es előnnyel fordultak,amit tovább növeltek a 2.játékrészbsorán és 33-21 re nyerték meg a mérkőzést.

A győzelmenk köszönhetően tovább zárkózott a csapat a tabellát vezető Vardarhoz és őrzik második helyüket.A 12 gólos siker eredményeképpen már matematikailag is továbbjutottak a Veszprémiek és készülhetnek a folytatásra ahol a legjobb 4 csapat fog találkozni.Nagy valószínűseggel ez a 4 csapat a Vardar a Veszprém a Celje és a Zagrab lesz.