Az Internazionale edzőt vált

Az olasz labdarúgó csapat vezetősége hivatalosan is bejelentette hogy menesztelik Frank de Boert a vezetőedzői poszttól.

Frank de Boer az Ajax csapatával szerzett négy bajnoki cím után váltotta Robert Mancini-t 2016. augusztus 9-én. Ekkor de Boer 3 éves szerződést írt alá. Hiába tudták legyőzni az olasz rangadón a Juventus-t a csapat a legutóbbi 5 meccsén 4-szer pont nélkül maradt. Az Európa-kupa szereplés is csak egy szenvedés az olasz csapat számára. A vezetőedző csupán 84 napig maradt az Inter kispadján, és 14 mérkőzésen ült a kispadon. Nem túl sok sikerrel hagyhatta el a csapatot a szakember.

„Kár, hogy így ért véget. Ehhez a projekthez több időre lett volna szükség. Köszönöm a szurkolóknak, akik támogattak az elmúlt hónapok alatt. Forza Inter!”

-így búcsúzott de Boer.

Ideiglenesen de Boer utódja a primavera csapatot irányító Stefano Vecchi lesz de ő így is csak megbízott edzőként tudja ellátni a dolgát. Ha a vezetőségnek sikerül megegyeznie az egykori Lazio edzővel akkor feltehetőleg Stefano Pioli lesz a vezetőedző a jövőben.

Címkék: Labdarúgás