A BAYERN ÉS A LIPCSE IS HOZTA A KÖTELEZŐT

A német Bundesliga 18. fordulójában a Bayern mérkőzött meg a Werder Bremennel, és a Lipcse a Hoffenheimmel. Mindkét meccsen lehet mondani az elvárt fél nyert, ám egyik se alázta le a másikat. Mindkét mérkőzésen 2-1-re győzött a nyertes fél.

536ac912499c7554bf656036bf23d783.png

Az RB Lipcse Hoffeneheim meccsen 3 gól született egyet szerzett a hazai csapat, míg a másikat a vendég csapat. A vendég csapat a gólja mellé még kapott egy piros lapot is ami nagyban befolyásolta a meccs kimenetelét.
A meccs eseményei:

Az első félidő negyedórájában nem láthatott túl sokat a közönség, ám a 18. percben már örülhettek a Hoffenheim szurkolók, mivel Amiri N. betalált Gulácsi kapujába. RBL-HOF 18' 0-1 GÓLLÖVŐ: AMIRI N.

Rá egy 20 percre a 38. percben egyenlített ki a lipcsei csapat. Itt már kezdtek hevesedni az események. RBL-HOF 38' 1-1 GÓLLÖVŐ: WERNER T.

A 60. percben kapott piros lap hátrányba kerítette a Hoffenheim csapatát, amit Wagner S. kapott. 

A Lipcse győzelmét Sabitzer M. gólja biztosította be a 77. percben. RBL-HOF 77' 2-1 GÓLLÖVŐ: SABITZER M.

A Bayern München meccsén is 3 gól született ám itt a vendég fél szerezte a több gólt. 
A meccs eseményei:

Az első félidőben fél órának kellett eltelnie a gólig amit Arjen Robben szerzett Frank Ribery passzából. FCB-WRB 30' 1-0 GÓLLÖVŐ: A. ROBBEN

Egy negyed óra elteltével megszületett a hosszabításban a második gól is amit a védő David Alaba söpört a kapuba. FCB-WRB 45+1' 2-0 GÓLLÖVŐ: D. ALABA.

A második félidőben tudott szépíteni a Werder Bremen ám ez nem volt elég a nyeréshez. Kruse M. talált be Neuer mögé. FCB-WRB 53' GÓLLÖVŐ: KRUSE M.